Alertă! S-a GĂSIT telefonul de pe care a fost sunată familia Luizei: era la o altă familie

Liviu Ludovic |
Data publicării:
captură video Realitatea TV
captură video Realitatea TV

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a anunțat că anchetatorii au găsit telefonul de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia fetei dispărute în aprilie. Telefonul era la o familie din zonă.

"A fost găsit și se expertizează un alt telefon care de pe care Gheorghe Dincă l-a folosit când a sunat familia Luizei. Organele au găsit acest telefon la o familie, nu vă pot spune la cine. Au găsit acest telefon și urmează ca mâine să se facă expertiza primelor trei telefoane și a laptopului. Aceasă operațiune necesită timp, însă formaticienii lucrează la foc automat.

Până în acest moment, nu a fost găsit telefonul Luizei. A sosit și telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat informatic, doar biologic.

Se cercetează buncărele de beton și ce mai este acolo. Se lucrează intens, dar anchetatorii trebuie să curețe prima dată tot ce este la suprafață.

S-au mai găsit fragmente de oase, unele la exterior, dintre care unele aproape sigur sunt de natură umană", a spus, în urmă cu puțin timp Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel