Alertă meteo: Vin NINSORILE în România!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Vremea în România se schimbă în următoarele zile.

Prognoza meteo anunță de săptămâna viitoare temperaturi mult mai scăzute ca cele de până acum și chiar ninsori. Primele ninsori în România sunt așteptate de joi.

În zonele de munte, temperaturile maxime nu vor depăși 13 grade Celsius, iar minimele ajung  până la - 2 grade Celsius. Vântul suflă slab, cantitățile de apă vor fi între 2 l/m² și 4  l/m². Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in intervalul 21-28 octombrie.

Joi, 25 octombrie, prognoza meteo anunță averse mixte de ploaie şi ninsoare, iar sâmbătă, 27 octombrie - lapoviță și ninsoare. Așadar vremea se schimbă radical săptămâna viitoare, iarna își intră în drepturi mai devreme!

 În Transilvania se racoreste pana spre o medie in jurul a 12 grade, valoare ce va caracteriza intervalul 25-28 octombrie.Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu 19 octombrie, dar mai ales in perioada 23-28 octombrie.

Maramureş. Din 20 octombrie, vremea va intra intr-un proces de racire, ajungandu-se la 16 grade pe 22 octombrie, apoi pana spre 12 grade in data de 24 octombrie. Dupa aceasta data si pana la sfarsitul intervalului de referinta, variatiile vor fi nesemnificative, inregistrandu-se, in medie, maxime de 11...12 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in perioada 22 - 28 octombrie.

Moldova. In perioada 15-17 octombrie vor fi 23...24 de grade, apoi, pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, temperaturile vor scadea pana la 13...14 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu data de 19 octombrie, dar mai ales in perioada 23-28 octombrie.

Muntenia. Vremea se va raci pana spre 16 grade in data de 24 octombrie, valoare ce va caracteriza si perioada 25-28 octombrie. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in 18, 20 si 21 octombrie si in intervalul 23-28 octombrie.

Oltenia. Valorile maxime vor cobori treptat pana 14 grade in 24 octombrie, pentru ca apoi, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, variatiile de la o zi la alta sa nu fie notabile. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in special in 21 octombrie si in perioada 23 -28 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel