Alertă de incendiu la spitalul din Caransebeș. Pacienți COVID evacuați. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Alarmă de incendiu la spitalul din Caransebeș. Incidentul a fost semnalat la 112 astăzi, în jurul orei 14.30. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri și unul de la ambulanță, iar pacienții au fost evacuați.

Potrivit primelor informații, într-un salon al secției de Infecțioase, unde erau internați doi pacienți cu Covid-19 s-a spart un tub de oxigen. Pacienții au fost imediat evacuați din salonul unde concentrația de oxigen era de 20,9, în limitele normale.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că una dintre paciente necesita oxigen de la trei butelii, iar una dintre butelii avea scăpări pe la reductor.

În momentul de față, la Spitalul Bora, secție externă a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, mai sunt internați 10 pacienți pe secția de Infecțioase și alți 8 pe cea de Pneumologie, potrivit Realitatea PLUS.

Alertă de incendiu la spitalul din Caransebeș

 

UPDATE: Un incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen s-a produs vineri într-un salon dedicat pacienților bolnavi Covid-19 din secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic" al județului Caraș-Severin a fost alertat prin apel la 112 cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienților bolnavi de Covid-19, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, anunță ISU.

Conform pompierilor, incidentul a fost minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului.

În salon se aflau doi pacienți. Aceștia au fost mutați, în siguranță, preventiv, în alte spații.

„Măsurătorilor efectuate de către echipajele de pompieri au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă.Din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes au fost alocate doua autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic" al județului Caraș-Severin, potrivit Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel