Alertă în Sibiu: O poșetă abandonată într-un parc este verificată de Poliție și de SRI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Autorităţile din Sibiu au fost anunţate că o poșetă suspectă este abandonată într-un parc situat în centrul orașului, chiar în fața Spitalului de Urgență. Un apel la 112 sesiza prezența unei poșete abandonate în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu.

Actualizare: Geanta găsită în Parcul Tineretului nu reprezintă niciun pericol.

Geanta găsită în Parcul Tineretului din zona centrală a municipiului Sibiu nu reprezintă niciun pericol, potrivit echipei pirotehnice a SRI, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter.

"În urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnică a SRI s-a constatat că geanta în cauză nu prezintă niciun pericol. Intervenţia s-a încheiat fără probleme", a declarat Elena Welter, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, mai multe echipaje de poliţişti, pompieri, dar şi specialişti pirotehnişti de la SRI au fost chemaţi de urgenţă luni la amiază, în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, unde un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că există o poşetă abandonată.

Parcul Tineretului este situat aproape de centrul istoric al municipiului Sibiu, în vecinătatea celui mai mare spital public, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel