Alertă în Franţa. Peste 4.500 de cazuri noi de Covid, în ultimele 24 de ore

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
franta_masuri
franta_masuri

Peste 4.500 de noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Franţa în ultimele 24 de ore, conform datelor publicate duminică de serviciul de sănătate publică, transmite AFP.

În total au fost diagnosticate pozitiv 4.897 de noi cazuri, comparativ cu 3.602 sâmbătă. Procentajul de teste pozitive continuă să crească uşor, la 3,6% (faţă de 3,5% sâmbătă). Au fost detectate 32 de noi focare, au mai precizat autorităţile.

În total sunt spitalizate 4.709 persoane infectate cu COVID-19, un număr în uşoară scădere (4.711 sâmbătă, 4.745 vineri).

Numărul pacienţilor aflaţi la reanimare (383) este în creştere uşoară comparativ cu sâmbătă (380) şi a fost înregistrat un decese suplimentar, ridicând numărul total al morţilor de la începutul epidemiei în Franţa la 30.513 persoane, dintre care 20.002 în cadrul unităţilor spitaliceşti şi 10.511 în centre sociale şi medico-sociale (cifrele datează de marţi şi vor fi actualizate la 25 august).  Situaţia s-a degradat în prezent în Franţa pe fondul epidemiei: indicatorii statistici privind contaminările au crescut din nou, stârnind îngrijorarea autorităţilor şi a guvernului, care se tem de un al doilea val ce ar putea zgudui din nou sistemul spitalicesc şi economia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel