Alertă în Buzău: Pistol găsit în toaleta unei benzinării

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Un tânăr de 23 de ani a fost amendat de polițiști, după ce și-a pierdut pistoul neletal în toaleta unei benzinării.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Câmpulung Moldovenesc, care ar fi pierdut un pistol neletal în toaleta unei staţii de carburanţi, a fost amendat de poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, tânărului i-a fost retras dreptul de deţinere, port şi folosire a armelor pentru următorii 5 ani.

"În data de 23 septembrie, personalul unei staţii de carburanţi din comuna Mărăcineni a sesizat dispeceratul Poliţiei municipiului Buzău cu privire la faptul că în toaleta staţiei de carburanţi a fost găsit un pistol. Având în vedere sesizarea, la faţa locului au fost direcţionaţi poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au desfăşurat activităţi specifice şi au stabilit că proprietarul armei este un tânăr din Câmpulung Moldovenesc, despre care s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în tranzit către domiciliu, a pierdut arma neletală deţinută pentru autoapărare, tip pistol, în incinta staţiei de carburanţi", se arată într-un comunicat de presă, remis luni AGERPRES.

Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei pentru pierderea armei neletale supuse autorizării, conform prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel