Dezastru în centrul Parisului. EXPLOZII în capitala Franței. Clădiri distruse sau avariate! VIDEO

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O puternică explozie a avut loc într-o brutărie sâmbătă în arondismentul 9 din Paris, fiind rănite mai multe persoane şi spulberate mai multe geamuri din împrejurimi, au indicat prefectura poliţiei şi jurnalişti de la faţa locului, relatează AFP şi DPA. UPDATE: Sunt 4 morți și 30 de răniți.

Stire inițială:

O puternică explozie s-a produs în Paris, transmite CNN.

Deflagrația a avut loc în centrul capitalei Franței. Potrivit agențiile internaționale de presă, un cartier întreg a fost distrus. Nu se știe în acest moment câte clădiri au fost distruse sau avariate și nici dacă există morți sau răniți. Deflagraţia a fost urmată de un puternic incendiu şi din primele imagini se pot observa câteva blocuri dărămate în zona Rue de Treviso din arondismentul 9.

UPDATE 6 Explozia din Paris s-a soldat cu cel puțin 4 morți, anunță Ministrul de Interne al Franței. Peste 30 de oameni au fost răniți, iar mulți dintre ei sunt în stare critică.

UPDATE 5 

Explozia accidentală de la Paris, survenită sâmbătă din cauza unei scurgeri de gaz, s-a soldat cu 12 răniţi grav, dintre care cinci cu un pronostic vital angajat, printre ele fiind şi doi pompieri, a indicat serviciul de pompieri din capitala franceză, relatează AFP. ''Douăsprezece persoane sunt în urgenţă absolută, dintre care trei pompieri, şi 24 de persoane sunt într-o stare mai uşoară. Printre cele 12 persoane (în urgenţă absolută), pronosticul vital este angajat pentru doi pompieri şi trei civili'', a declarat presei comandantul Eric Moulin, de la serviciul de pompieri din Paris. 

Potrivit declaraţiilor sale, unul dintre pompieri a fost îngropat în dărâmături mai multe minute, unda de şoc s-a propagat către patru străzi adiacente pe o rază de 100 de metri. ''Cercetăm toate locurile pentru a vedea dacă există şi alte victime'', a adăugat el. 

UPDATE 4 Premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne, Christophe Castaner, şi primarul Parisului, Anne Hidalgo, au ajuns la fața locului.

UPDATE 3 Nouă persoane se află în stare gravă.

UPDATE 2 DPA notează că autorităţile de la Paris sunt în alertă maximă, deoarece sâmbătă urmează să aibă loc un nou protest al ''vestelor galbene''. Aproximativ 5.000 de poliţişti au fost desfăşuraţi în oraş.

UPDATE 1 Potrivit cotidianului Le Figaro, sunt numeroși răniți. Prima pistă a Poliției este că a avut loc o scurgere de gaz. Poliția a recomandat ca zona să fie ocolită. 

Știre în curs de actualizare...

VIDEO

 

 

(w670)

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel