Alertă. Dragnea și Toader pregătesc ORDONANȚĂ. Întâlnire de ultimă oră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

 Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, urmează să aibă o întâlnire cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a discuta despre textul unei ordonanţe de urgenţă privind legile justiţiei, au precizat, joi, surse politice. 

Potrivit surselor citate, este de aşteptat să se discute şi despre situaţia protocoalelor de colaborare, dar şi despre oportunitatea unor prevederi referitoare la amnistie şi graţiere. 

Joi, ministrul Tudorel Toader a anunţat că proiectul de ordonanţă de urgenţă privind legile justiţiei este gata şi va fi trimis la CSM. 

Întrebat dacă este gata proiectul, Toader a răspuns: "Da. Şi îl trimit oficial astăzi la CSM. Spuneam aseară că nu voi comunica public modificările preconizate, din simplul motiv că membrii CSM să nu afle din media, să afle oficial", a declarat Toader la sediul CSM. 

Ministrul Justiţiei preciza cu o zi înainte că a agreat de comun acord cu membrii Comisiei de la Veneţia adoptarea unei ordonanţe de urgenţă care să preia recomandări ale acestui organism cu privire la legile justiţiei. 

El explica faptul că a avut şapte propuneri şi toate au fost agreate - propunerile de modificare au fost considerate ca binevenite şi chiar necesare pentru evitarea unor disfuncţionalităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel