Alertă cu bomba pe o stradă din centrul orașului Sibiu. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Este alertă cu bomba, luni după-amiaza, pe o stradă din centrul vechi al orașului Sibiu. Mai multe echipaje de polițiști și un câine specializat în detectarea explozibililor asigură zona.

Potrivit Poliției Sibiu, apelul a fost făcut, luni, prin apel la 112 de către un cetățean care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic, informează Mediafax.

UPDATE: Alerta cu bomba pe o stradă din centrul orașului Sibiu a fost falsă

 

Alerta cu bomba de luni după-amiaza de pe o stradă din centrul vechi al orașului Sibiu s-a dovedit a fi falsă. Poliția încearcă să identifice apelantul.

„Forțele dislocate în teren și-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat și forte ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu. În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea și sancționarea apelantului”, informează Poliția Sibiu.

Apelul a fost făcut luni, prin 112, de către un cetățean care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, spunea Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel