Alegeri Bruxelles. Gabriela Mara, mesaj pentru cei care au votat-o

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gabriela Mara, cea care era singura româncă pe un post de consilier local din Bruxelles a transmis un mesaj celor care au votat-o la scrutinul de duminică, 14 octombrie. Din păcate, ea nu a reușit să obțină numărul de voturi necesar pentru a ocupa în continuare acest post. 

"Dragi cetateni din Saint Josse, doresc sa VA MULTUMESC pentru increderea acordata prin votul dumnevoastra!
257 de voturi reprezinta un scor foarte bun pentru o comuna atat de mica si rezultatul unei relatii bazate pe incredere si apreciere. Din pacate acest scor nu este suficient pentru a merge mai departe in consiliul comunal din Saint Josse.
Va multumesc pentru cei 6 ani in care mi-ati fost alaturi si v-am reprezentat cu dedicatie si implicare si voi continua sa lupt pentru drepturile si sa slujesc interesele romanilor in colaborare cu asociatiile care fac deja foarte bine acest lucru. Impreuna sper sa construim in continuare lucruri frumoase si sa construim imaginea frumoasa a romanilor si a Romaniei aici in Belgia. Imi doresc mai multa solidaritate pentru comunitatea romaneasca din Belgia si imi doresc ca vocea romanilor sa fie auzita si sa fiu in continuare alaturi de fiecare dintre dumneavoastra asa cum am facut-o pana acum.
A fost o experienta extraordinara din care am invatat foarte mult despre oameni si despre comuna mea si comunitatile ei si ma bucur ca am trait aceste momente impreuna.
Votul dumneavoastra a condus si la castigarea alegerilor de catre o echipa de stanga, progresista, care va pune in practica proiecte pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre, a tuturor celor din Saint Josse.
Doresc sa multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape in aceasta campanie Ioana, Doris, Viorica, Memo si Sefora, Alina, Marian, Carmen si Liviu, Dan, Luce, Emmanuel, Melania, Codruta, Anca, Anda si tuturor celor care m-au sustinut printr-o modalitate sau alta, atat online sau prin mesaje de sustinere etc
Va astept in continuare sa ma contactati, sa va implicati sa sa fiti alaturi de mine in proiectele pentru comunitatea romaneasca din Belgia.
Continuam sa construim impreuna!" este mesajul Gabrielei Mara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel