Alegeri Bruxelles. Carmen Drăghici, mesaj pentru românii care au votat-o

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Drăghici Hopartean a candidat la alegerile comunale din Bruxelles și a transmis un mesaj românilor care au votat-o la scrutinul din 14 octombrie. Ea nu a obținut voturile necesare ocupării unui post de consilier, însă a ținut să mulțumească celor care i-au acordat încrederea printr-un vot. 

"Dragii mei, dragi români din Bruxelles,
VA MULTUMESC!
400 DE VOTURI!

Mult mai mult decât am sperat, în conditiile în care au fost 6 români care au candidat la Bruxelles, din cei peste 40 în toata Belgia!

Voturile dumneavoastra au ajutat la câstigarea alegerilor la Bruxelles de catre partidul pe lista caruia m-am prezentat ca independent pentru comunitatea noastra!
Consider ca prin candidatura mea am deschis drumul pentru viitoarele generatii care se vor bate pentru drepturile dumneavoastra!

Am avut o experienta minunata! V-am cunoscut mai bine, v-am simtit aproape si împreuna am facut o campanie pozitiva si curata!

Cele 400 de voturi reprezinta cel mai bun scor pe care un român l-a realizat în Belgia la aceste alegeri! Nu pot sa ma simt decât onorata de încrederea pe care mi-ati acordat-o.

Nu în ultimul rând, doresc sa multumesc echipei care mi-a fost alaturi în aceasta campanie (sper sa nu uit pe nimeni): Liviu (sotul meu), Tinculina, Meda, Gabi, Doris, Elena, Constanta (mama mea), Sorin (fratele meu), Grigore, Ioan, Stefan, Lidia, Mariuca, Haruna si care m-au sustinut din tot sufletul asa cum si dumneavoastra mi-ati dat votul! Si lista ramâne deschisa...

400 de voturi însa nu au fost suficiente pentru postul de consilier! În viitor comunitatea noastra se va mobiliza, sunt sigura, se va înscrie pentru vot si va reprezenta o forta, asa cum suntem numeric, dar nu reprezentati!

Împreuna vom continua sa construim proiecte si, nu uitati, ma veti gasi, de fiecare data când veti avea nevoie, la Arthis - Casa de cultura belgo-româna! Voi continua sa fiu alaturi de dumneavoastra si împreuna vom gasi solutii pentru proiectele pe care le aveti!

Poate ca daca stilul si politica româneasca nu ar fi planat asupra acestor alegeri, am fi fost mai uniti!

În orice caz, 400 de voturi pentru partidul învigator la Bruxelles înseamna si victoria noastra! Va multumesc!

Împreuna vom construi un Bruxelles respectuos si echitabil care poate valoriza experienta si dinamismul cetatenilor sai!" este mesajul lui Carmen Draghici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel