EXCLUSIV  Aglomerație la vama Nădlac 2. Se așteaptă peste două ore la ieșirea din țară. Galerie Foto

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Este aglomerație la granițele de vest ale României, pe măsură ce românii din Diaspora care și-au terminat concediile se îndreaptă către locurile de muncă din străinătate. 

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii de la ieșirea din țară, către Ungaria, mai exat la vama Nădlac 2. Aceștia de plâng de faptul că pe site-ul Poliției de Frontieră, care arată timpii necesari pentru iesirea din țară, în cazul Nădlac 2, timpul de așteptare ar fi de 20 de minute, dar în acest moment s-ar aștepta peste două ore.

"Am intrat pe site-ul Poliției de Frontieră și arată că se așteaptă doar 20 de minute, ceea ce nu este adevărat. Asta este manipulare. Noi stăm de două ore la coadă," ne-a transmis Erich Mocanu.

Între timp, la ora redactării acestei știri, pe site-ul Poliției de Frontieră, așa cum arată și captura de mai jos, timpul indicat de autorități pentru tranzitarea graniței este de 40 de minute: 

1. -imagine fara descriere- (352525252.jpg)

Așa cum era de așteptat, până pe 15 ianuarie, granițele de vest sunt suprasolicitate. Iată fotografii de la punctul de trecere Nădlac 2:

3. -imagine fara descriere- (oricare-vama-granita-frontiera-trafic-aglomeratie-masini-masina-sofer.jpeg)

4. -imagine fara descriere- (vama-aglomeratie-granita-frontiera-masini-autoturisme-nadlac-2.jpeg)

5. -imagine fara descriere- (nadlac-vama-granita-aglomeratie-trafic-frontiera-1.jpeg)

Autoritățile au promis că mențin măsurile pentru fluidizarea traficului la granițele de vest

În câteva dintre comunicările anterioare, autoritățile anunțau că vor menține măsuri pentru fluidizarea traficului la granițele de vest, având în vedere că se așteaptă ca mulți dintre românii veniți din străinătate se vor întoarce în țările de adopție. 

Măsurile dispuse pentru fluidizarea traficului prin punctele de trecere a frontierei în perioada sărbătorilor vor fi menţinute şi în zilele următoare, în mod special la graniţa cu Ungaria, preciza Poliţia de Frontieră.

"La graniţa cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care în mod constant, sunt derulate activităţi de cooperare cu autorităţile statelor vecine pentru a se asigura sincronizarea măsurilor de suplimentare a personalului şi a arterelor de control", explică IGPF într-un comunicat de presă din 8 ianuarie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel