Aeroportul Otopeni, investiție. Tehnologie de sute de mii de euro

Vlad Manolache / 8 mai 2018, 23:19 Salveaza PDF Comentarii
aeroportul henri coanda
aeroportul henri coanda

Aeroportul Henri Coandă București va extinde sistemul de control acces. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract în valoare de aproape 426.000 de euro ce vizează achiziţia unei soluţii integrate de control acces al persoanelor, bazată pe tehnologia biometrică şi a turnicheţilor, în punctele de control ale accesului şi de securitate, în vederea extinderii sistemului de control acces în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Firma câştigătoare a contractului este Regia Autonomă Rasirom.

În ce constă contractul

Contractul are ca obiect furnizarea, instalarea şi punerea în funcţiune a turnicheţilor în punctele de control acces ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, furnizarea, instalarea şi punerea în funcţiune a componentelor sistemului biometric de control acces bazat pe o metodă automată de identificare şi autentificare a persoanelor în punctele de control acces ale AIHCB şi integrarea la nivel de infrastructură de comunicaţie în sistemul de management al controlului accesului existent la nivelul CNAB (sMs) a componentelor furnizate.

Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost licitaţie electronică deschisă.

Valoarea contractului estimată iniţial s-a ridicat la 600.000 de euro, fără TVA, în urma licitaţiei ajungând la 425.997 euro, fără TVA, respectiv 1,914 milioane lei, fără TVA.

Contractul nu poate fi subcontractat şi nu este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare, conform Agerpres.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy