Adrian Năstase: "Rareș Bogdan va fi vocea poporului"

Alexandru Nicolae |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul premier Adrian Năstase l-a atacat pe Rareș Bogdan, după furia europarlamentarului român ca urmare a promovării lui Laurențiu Cazan, unul dintre conducătorii represiunii protestelor din 10 august, la conducerea Jandarmeriei Prahova. 

"L-am ascultat pe europarlamentarul Rares Bogdan, in dimineata asta, la Realitatea Plus, supărat pe programul de guvernare si angajandu-se că, de acum inainte, să vorbească (de la Bruxelles) doar pentru romani.

Dacă am inteles bine, supărarea lui este determinată de numirea lui Laurentiu Cazan la conducerea Jandarmeriei Prahova. El a promis că „va vorbi cu Lucian” (Lucian Bode – ministrul de interne) pentru a-l des-promova pe Cazan. Mă intreb insă dacă o astfel de interventie nu intră tot in sfera traficului de influentă.

Apoi, europarlamentarul liberal era siderat de faptul că, in programul de guvernare al Coalitiei, nu figurează eliminarea pensiilor speciale. In paranteză, am o mare admiratie pentru judecătorii CCR care au dat două mesaje clare parlamentarilor 1. nu vă puteti atinge de pensiile magistratilor si 2. cu celelalte pensii speciale (armata, interne, servicii de informatii, diplomati, aviatori, parlamentari) vă puteti juca cum vreti. Asta chiar l-a supărat pe Rares Bogdan. Nu am urmărit declaratia lui vreo două minute – se pare că el s-a angajat, ca protest, să renunte la pensia lui de europarlamentar, de 4600 euro lunar.

De acum inainte, el va fi o voce critică la adresa Pnl (si a lui Iohannis sau nu incă?), vorbind doar pentru popor," este mesajul lui Adrian Năstase. 

Reamtim că astăzi Rareș Bogdan a criticat în termeni extrem de duri numirea lui Laurențiu Cazan în fruntea Jandarmeriei Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel