Adrian Năstase, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Absolut meschin”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier Adrian Năstase l-a atacat din nou, în această seară, pe președintele Klaus Iohannis după i-a retras decorația.

„Am făcut plângere și vom ajunge în instanță întrucât îl consider un gest discreționar. M-am referit la un personaj celebru, la Iuliu Maniu, însă unii nu au înțeles.

A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani, este absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin.

Probabil că instanța sau CCR va trebui să decidă. Pentru cei care nu sunt în stare să judece singuri, ar trebui introduse niște grile care să-i ajute în situații în care sunt oarecum confuzi”, a spus Adrian Năstase, în această seară, la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu cum își explică faptul că nici Traian Băsescu nu a făcut un asemenea gest, Adrian Năstase a răspuns că „Băsescu are un anumit gen de inteligență socială, pe care nu cred că poate să i-o pună cineva la îndoială și el știa foarte bine pentru ce am fost condamnat”, adăugând că a fost condamnat în baza unor „raționamente logico-juridice”, neexistând probe, scrie DCNews.ro.

„Mie mi se pare absolut oribil, el este cel m-a invitat la Cotroceni”, a mai spus Năstase.

„Un mic secret îl spun, eu am făcut o plângere la CEDO pentru al doilea dosar, în care se cer anumite clarificări din partea Guvernului. Poate era nevoie să existe o anumită coincidență în zona asta”, a adăugat fostul premier.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel