Adolescentă româncă, răpită chiar sub privirile părinţilor ei. „Lăsaţi-o, nu v-o dau” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără româncă, de 18 ani, a fost târâtă de păr şi urcată cu forţa într-o maşină. Mama sa a încercat s-o salveze, dar răpitorii au trântit-o pe femeie la pământ şi au reuşit să fugă.

Doi tineri din Argeş au fost reţinuţi de Poliţia Dolj pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce au răpit o adolescentă de 18 ani dintr-o comună doljeană. Aceştia sunt Victor D., de 21 de ani, respectiv Ionuţ Cosmin M., de 29 de ani, ambii din Merişani, satul Vărzaru. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul a avut loc pe data de 30 decembrie în localitatea doljeană Catane. În imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zonă se vede cum doi tineri răpesc o fată în vârstă de 18 ani chiar de lângă rudele sale. 

Citește și: Tânără româncă, răpită din fața casei de doi bărbați

Tânăra este târâtă pe asfalt şi băgată cu forţa într-o maşină. Aceleaşi imagini arată cum rudele încearcă să o salveze, dar toate eforturile sunt zadarnice. 

„Lăsaţi-o, nu v-o dau. Nu plecaţi, lăsaţi-mi fata”

 

„Lăsaţi-o, nu v-o dau. Nu plecaţi, lăsaţi-mi fata”, a strigat disperată mama tinerei după ce a fost lovită şi  trântită la pământ de unul dintre răpitori. Familia a sesizat imediat poliţia şi în toată zona s-au organizat filtre. Fata a fost găsită a doua zi pe raza municipiului Slatina, potrivit Adevărul.

Din câte se pare, totul a început după ce cineva din familiei victimei nu ar fi achitat o datorie pe care o avea către familia celui care a pus la cale răpirea, în contul căreia i-ar fi promis că-i dă fata de nevastă. Lucrurile sunt destul de încâlcite, iar anchetatorii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei.

Primarul din Catane spunea că va solicita Ministerului de Interne înfiinţarea unui post de poliţie în comună, întrucât cea mai apropiată unitate poliţienească s-ar afla la vreo 30 km distanţă, potrivit Ziarul Argeșul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel