Adolescent român evadat din arest, de sub nasul poliţiştilor: A provocat un accident cu o maşină furată şi a fugit de la faţa locului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânărul de 18 ani care a provocat un accident, în Iași, cu o maşină furată şi apoi a fugit de la faţa locului, a evadat din arestul poliției, chiar de sub nasul agenților, pe geam.

Accidentul pentru care tânărul era reținut a avut loc 10 august în zona Păcurari din Iași, fiind soldat cu victime, după ce între două autoturisme a existat o coliziune, unul dintre șoferi fiind rănit, iar celălalt a părăsit locul accidentului.

Fugarul a fost ulterior identificat și reținut. El era cercetat pentru „vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui auto fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu număr fals de înmatriculare.”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Tânărul român de 18 ani  evadat însă din sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe geamul de la baie, de sub nasul agenților care trebuiau să îl păzească.

Adolescent român evadat din arest, de sub nasul poliţiştilor

 

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat activități de cercetare penală într-un dosar penal, privind doi tineri, de 17 și 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, ambii aflați în stare de arest preventiv.

În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind angrenate forțe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul jandarmilor ialomițeni precum și un câine de urmă.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime,  păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.

În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112”, se arată într-un comunicat emis de Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel