Adina Florea i-a DESCHIS DOSAR PENAL lui Frans Timmermans

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) ca sa dea cu subsemnatul, anunță luju.ro

Potrivit sursei citate, cu subsemnatul trebuie să mai dea și șefa reprezentantei Comisiei Europene în România Angela Cristea și comisarul european pe Justiție Vera Jourova. Se va întampla asta în dosarul constituit în urma plângerii formulate de Lumea Justiției, care a sesizat „falsificarea Raportului MCV din 13.11.2018”.

Citește și Timmermans: Nu am știut despre OUG pe justiție ADOPTAT azi

„În cursul zilei de miercuri, 20 februarie 2019, Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție a informat redacția Lumea Justiției că plângerea împotriva lui Timmermans, Jourova, Cristea și Lazăr a fost înregistrată la această structură, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019”, anunță luju.ro.

Citește și Frank Timmermans intervine PENTRU Kovesi. Amenințări DURE pentru Guvern

Totodată, „Lumea Justiției a formulat în 30 ianuarie 2019 denunț împotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea și Augustin Lazar pentru fapte de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual, comunicare de informații false, toate în legatura cu falsificarea Raportului MCV”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel