Actorul român Sebastian Stan dezvăluie o latura mai puțin cunoscută a lui Donald Trump în urma interpretării sale din filmul 'The Apprentice

Cristina Iacob |
Data publicării:
 Foto: Captura Youtube
Foto: Captura Youtube

Sebastian Stan, actorul de origine română cunoscut pentru rolul său din trilogia "Captain America", a făcut declarații surprinzătoare despre Donald Trump după interpretarea acestuia în filmul "The Apprentice".

Actorul a analizat în detaliu tinerețea lui Trump la New York pentru a-și documenta rolul, ajungând la concluzia că fostul președinte este "mai accesibil decât vrem să recunoaștem".

Ce spune actorul român despre Donald Trump

 

Potrivit lui Stan, multe aspecte ale comportamentului și personalității lui Trump sunt mai relevante decât s-ar putea crede la prima vedere. El susține că filmul, prezentat la Festivalul de la Cannes, îl prezintă pe tânărul Trump ca pe un outsider în căutarea locului său în lumea elitistă din Manhattan, lucru cu care mulți se pot identifica.

Pentru Stan, care a emigrat din România la vârsta de 12 ani, mesajul mamei sale de a deveni cineva resonă cu presiunea sub care a crescut Trump și frații săi din partea tatălui lor, Fred. Actorul a observat paralele între experiența sa personală și lupta lui Trump de a se impune în lumea afacerilor și a politicii.

Stan a mărturisit că pregătirea pentru rolul lui Trump a fost intensă, implicând citirea interviurilor, vizionarea materialelor video și ascultarea înregistrărilor audio cu Trump din anii '70 și '80. Pentru a intra în pielea personajului, actorul a trebuit să se îngrașe câteva kilograme și să poarte proteze pentru unele scene.

Una dintre cele mai controversate scene din film este cea a violului, în care Trump este înfățișat agresându-și prima soție, Ivana. Cu toate că această scenă a stârnit critici și amenințări cu procese, Stan a declarat că nu a fost tulburat de pregătirile pentru aceasta.

Pe lângă interpretarea sa, Stan a subliniat și aspectele mai sensibile ale caracterului lui Trump, cum ar fi relația lui cu fratele său mai mare, Freddy, care a murit din cauza alcoolismului. El consideră că Trump a avut o umanitate inițială, care a fost ulterior înăbușită de setea de putere și de bogăție.

Sebastian Stan sugerează că există laturi ale lui Trump pe care mulți ar prefera să le ignore, dar care ar trebui luate în considerare în înțelegerea mai profundă a acestuia, scrie Agerpres. 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel