Actorul Dorel Vișan, ipoteză ȘOC: „După vaccinare, boala va merge mai departe. Vor umbla la ADN. Femeile vor deveni sterile“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
dorel visan
dorel visan

Actorul Dorel Vișan, ajuns acum la venerabilă vârstă de 83 de ani, este convins că noul coronavirus a fost creat în laborator și că femeile vor rămâne sterile de la el. Într-un interviu acordat cluj24.ro, el vorbeşte despre filosofia sa de viaţă, COVID, extratereştri, Tibet, vindecări și Divinitate.

„Se pare că această civilizaţie e într-un declin foarte mare. Dacă am sta să analizăm civilizaţiile care au fost înaintea noastră, toate au trecut printr-o fază din aceasta de decădere. Începând de la potop –poate şi mai înainte (...) Ce decădere era în Pompei înainte de izbucnirea Vezuviului…Deci, se pare că, totuşi, puterea aceea pe care noi o numim Dumnezeu se echilibrează singură. Adică, puterea intră în balanţă cu înţelepciunea. Şi atunci vede că lumea e prea decăzută şi o distruge“, a afirmat Dorel Vișan în exclusivitate reporterului Cluj24.ro.

El este de părere că virusul a fost creat în laborator, de unde nu ar fi fost „scăpat accidental“.

 

„Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca –şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta…

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen“, crede Dorel Vișan.

Redăm, mai js, o parte din interviul acordat în exclusivitate de îndrăgitul actor pentru Cluj24.ro:

„Rep: Credeţi că-i făcut în laborator, adică?

DV: Precis.

Rep: Dar au mai fost şi sunt şi alte virusuri…

DV: Şi cred că e alimentat în continuare.

Femeile vor fi sterile. O să vină iar extratereştrii să refacă viaţa pe Pământ

 

Rep: Acum 100 de ani, de exemplu, a fost gripa spaniolă…

DV: După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

Rep: Străinii? Adică extratereştrii?

DV: Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele“.

Continuarea, pe cluj24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel