Activistă Black Lives Matter, împușcată în cap

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

 Sasha Johnson, activistă şi mamă a doi copii, este în stare critică după ce a fost împuşcată în cap, la o petrecere din Southwark, Londra. Atacul s-ar fi produs „în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei”.

Activista britanică a mişcării Black Lives Matter, Sasha Johnson, este în stare critică după ce a fost împuşcată în cap, a declarat duminică partidul ei politic, relatează CNN.

„Cu mare tristeţe vă informăm că Sasha Johnson a fost atacată brutal, fiind împuşcată în cap. În prezent se află în terapie intensivă şi se află într-o stare critică”, a declarat „Partidul care ia iniţiativa” (TTIP).

Poliţia Metropolitană din Londra a răspuns la rapoartele legate de focurile de armă din sud-estul Londrei la ora 3 dimineaţa, ora locală, duminică dimineaţă, se arată într-un comunicat.

Sasha Johnson, împușcată la o petrecere

 

Autorităţile au spus că paramedicii au transportat o femeie de 27 de ani, rănită prin împuşcare, la un spital din sudul Londrei şi că incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark.

Detectivii de la Comandamentul specializat al criminalităţii Met (Trident) cercetează cazul şi doresc să vorbească cu orice persoană prezentă la petrecerea din zona Consort Road din Londra, au adăugat ei.

„O echipă dedicată de detectivi lucrează pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile pentru acest incident", a declarat Jim Tele, inspector şef detectiv.

El a adăugat că „are nevoie de ajutorul publicului” şi a îndemnat oamenii să declare dacă au auzit informaţii despre incident.

Sasha Johnson este mamă a doi copii şi lucrează, de asemenea, pentru a livra alimente şi produse alimentare familiilor care au nevoie, potrivit partidului, care a numit-o „o voce puternică pentru poporul nostru şi pentru comunitatea noastră” în declaraţia de duminică, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel