Neamț. Accident rutier cu 5 mașini, pe DN 15. Traficul este blocat complet

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un accident rutier în care au fost implicate 5 autoturisme s-a produs, vineri seara, pe DN 15, în localitatea Podoleni. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat că deocamdată este înregistrată o persoană rănită uşor.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ, urmând ca cei implicaţi în accident să fie evaluaţi medical.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului. 

Grav accident și pe pe DN 73 Piteşti - Câmpulung

 

Un tânăr de 19 ani a fost izbit mortal de o maşină, vineri, pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, cel mai probabil în urma unei traversări neregulamentare. La volanul autotovehiculului se afla un alt tânăr.

Accidentul a avut  în comuna argeşeană Ţiţeşti. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD (de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care trecea prin zonă, care l-au găsit pe tânărul de 19 ani în stop cardio-respirator. "Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, bărbatul nu a răspuns, fiind declarat decesul", precizează ISU Argeş.

La volan, un tânăr de 25 de ani Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Ţiţeşti, din direcţia Câmpulung spre Piteşti, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, l-a acroşat şi accidentat pe tânărul de 19 ani, din Ţiţeşti, posibil pe fondul traversării neregulamentare.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", precizează IPJ Argeş.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel