Accident mortal lângă Aeroportul Sibiu. Acul vitezometrului a rămas blocat la 130 km/h

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: Captură video
Sursa foto: Captură video

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe DN 1, la intrare în municipiul Sibiu, în zona sensului giratoriu din intersectia cu DN 7H.

Din primele informații, o femeie aflată la volanul unui autoturism condus dinspre Cristian a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Femeia aflată la volan și-a pierdut viața pe loc.

Acul vitezometrului s-a blocat la 130 de km/h iar impactul a fost atât de puternic încât piese din autoturism s-au împrăștiat pe distanțe de peste 15 metri.

Conform unor surse citate de Sibiu Independent, tânără se numește Iulia, are aproximativ 37 de ani și este din Tilișca. Aceasta lucra într-o benzinărie din Sibiu, era căsătorită și avea doi copii, un băiat și o fată.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic și un echipaj de descarcerare la ieșirea din localitatea Cristian unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un stâlp. La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex feminin, care din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața“, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel