Accident MORTAL în urmă cu scurt timp. Cinci victime

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit astăzi, în jurul orei 16:20, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Bolotești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.

La fața locului locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate.

Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la U.PU. Focșani.

Ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Focșani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian.

Ambulanța SMURD de la Stația de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice.

Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanța Județean Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel