UPDATE. Cele trei victime urmau să plece în străinătate: Accident între un autocar şi un autoturism în Bistriţa-Năsăud. A fost activat planul roşu (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Autorităţile bistriţene au activat planul roşu de intervenţie în cazul unui accident rutier produs duminică, în jurul orei 17,30, între un autocar şi un autoturism, pe DN 17C, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. 

Știre inițială. Accidentul a avut loc pe raza comunei Telciu. La caz au fost alocate două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Din primele informaţii, persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate.

În autocar se aflau în jur de 35-40 de persoane care, din datele iniţiale, nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

În zonă a fost alocat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

A fost activat Planul roșu de intervenție pentru județul Bistrița-Năsăud.

Traficul rutier în zonă este complet blocat.

 

UPDATE. Din primele informații transmise de la fața locului, rezultă că trei persoane care se aflau în autoturism și-au pierdut viața. O altă persoană care se afla în mașină a fost preluată de echipajele medicale aflate la fața locului, potrivit Ziar de Bistriția.

UPDATE 2. Una dintre victimele decedate este o femeie. Celelalte două persoane decedate erau doi bărbați. Un al treilea bărbat a fost scos viu dintre fiarele contorsionate. 

Potrivit unor surse de la fața locului, în autoturismul marca Skoda se aflau patru persoane din localitatea Pojorâta, județul Suceava. Aceștia se îndreptau spre Aeroportul din Cluj pentru  a pleca în străinătate. Dar drumul lor s-a sfârșit tragic la intrare în comuna Telciu. Șoferul autocarului a declarat că autoturismul avea viteză foarte mare. După ce a lovit din lateral autocarul, mașina s-a răsturnat într-o râpă și a ajuns în râul Sălăuța.

UPDATE 3. Autocarul venea dinspre Cluj și se îndrepta spre Sighetu Marmației. Rezultatul alcool-testului pentru șofer a fost negativ.

 

Actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel