Accident groaznic în această dimineață. Șase români în stare GRAVĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Şase persoane au fost rănite grav într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică pe DN 66A, în zona Iscroni, din Valea Jiului, după ce un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula de la Petroşani spre Vulcan, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o altă maşină care se deplasa regulamentar.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, autorul accidentului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a intrat pe sensul opus de mers, lovind frontal autoturismul condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vulcan.

"În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto, precum şi trei pasageri din autoturismul care a produs accidentul, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din municipiul Vulcan, au fost grav răniţi. De asemenea, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănită grav", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel