Accident grav în București: Ambulanță răsturnată de o mașină. Pacientul a fost rănit

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Accident grav în București: Ambulanță răsturnată de o mașină. Pacientul a fost rănit / Foto: Captura Digi
Accident grav în București: Ambulanță răsturnată de o mașină. Pacientul a fost rănit / Foto: Captura Digi

Într-un accident rutier grav, o ambulanță SMURD care transporta un pacient către spital s-a răsturnat după ce a fost lovită de o mașină, evenimentul tragic având loc duminică după-amiază în București.

Potrivit informațiilor furnizate de News.ro, incidentul s-a petrecut în jurul orei 17:15 la intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie.

Ambulanța SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braț, se deplasa către Spitalul Universitar de pe strada Tudor Vladimirescu când a fost lovită violent de un autoturism. Surse oficiale au declarat că ambulanța circula cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, având prioritate de trecere.

 

Pacientul aflat în ambulanță a fost rănit în urma accidentului

 

În urma impactului, autospeciala medicală s-a răsturnat, provocând rănirea pacientului aflat în ambulanță și a unui paramedic care îl însoțea. Amândoi au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În plus, un copil aflat în autoturismul implicat în accident a suferit și el răni, fiind transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama sa.

Conducătorii ambelor vehicule au fost supuși testelor cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

În urma acestui incident, au fost impuse restricții de circulație pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Strada Dr. Rainer, precum și pe benzile 1 și 2 de pe Calea 13 Septembrie către Șoseaua Progresului.

Autoritățile au demarat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea acestui accident tragic. Momentan, se continuă cercetările pentru a se afla toate detaliile care au condus la acest eveniment rutier și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de situații în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel