Accident grav de microbuz: 12 persoane, rănite 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

 Douăsprezece persoane au fost rănite, miercuri, în accidentul de pe DN 1A, la Butimanu, în care au fost implicate un microbuz şi au autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

Update ora 23:55. ISU Dâmboviţa anunţă încetarea măsurilor Planului Roşu de Intervenţie, activat în urma accidentului de miercuri seara de pe DN 1A de la Butimanu, soldat cu 12 răniţi.


"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente dintre care una rămasă blocată în microbuz. Aceasta a fost extrasă în scurt timp şi preluată pentru îngrijiri medicale. Persoanele implicate erau conştiente, fiind evaluate medical la faţa locului. Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare de la ISU Dâmboviţa, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti - Ilfov. De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe", precizează ISU Dâmboviţa.

Circulaţia în zona unde a avut loc accidentul este blocată, iar ISU Dâmboviţa a anunţat că a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz", precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului intervin nouă echipaje SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, un elicopter SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă.

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", precizează IPJ Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel