Accident cumplit lângă Sarmizegetusa: Familie de români, cu doi copii, spulberată de un TIR. Tatăl a murit pe loc, minorii - grav răniți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 35 de ani a murit, iar o femeie și doi copii, de 5 și 7 ani, au fost răniți într-un accident produs marți în județul Hunedoara.

Un grav accident rutier s-a produs, marți, pe Drumul Național (DN) 68 Caransebeș-Hațeg, în zona localității Sarmizegetusa. O mașină, în care se afla o familie cu doi copii, a intrat în coliziune cu un autotren, potrivit primelor informații.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul de la volan nu a mai putut fi salvat. Femeia și cei doi copii, o fetiță de cinci ani și un băiețel de șapte ani, ce se aflau în mașină, au fost răniți și transportați la spitalul din Hunedoara.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 11:15. Autoturismul în care se aflau cei patru a intrat în coliziune frontală cu un autotren, în urma impactului răsturnându-se în afara părții carosabile.

Familie de români, cu doi copii, spulberată de un TIR

 

Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute pe bărbatul de la volan, însă, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai putut să-l readucă la viață.

„Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, pe sensul de mers Caransebeș – Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat in coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Gorj. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei femei în vârstă de 39 de ani și a doi minori în vârstă de 7 si 5 ani, aflați în calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost îngreunat timp de câteva zeci de minute, potrivit servuspress.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel