Accident cumplit în Sălaj: Doi morți, după impactul devastator dintre un autoturism și o autoutilitară care transporta piatră

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Două persoane au murit într-un accident care a avut loc marți după-amiaza în județul Sălaj. Un copil a fost transportat la spital. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, județul Sălaj.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară care transporta piatră.

ISU Sălaj anunță că două persoane, pasageri din autoturism, au fost găsite decedate și s-a acționat pentru extragerea lor. De asemenea, o ambulanță a transportat un copil la UPU Zalău.

Polițiștii transmit că traficul rutier este oprit în zonă pe ambele sensuri.

Accident mortal și în Bistrița-Năsăud

 

Un bărbat din Feldru, județul Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața, luni, după ce atelajul hipo pe care îl manevra s-a răsturnat și l-a accidentat grav. Incidentul s-a petrecut pe un teren viran situat între localitățile Feldru și Nepos. Polițiștii au deschis o anchetă.

Un martor a sunat, luni, la 113 și a sesizat faptul că în extravilanul localității Feldru, sub o căruță, se află o persoană în stare de inconștiență, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

„La fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 50 de ani din Feldru, care era decedat. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că acesta ar fi fost accidentat de atelajul hipo pe care-l manevra, în timp ce se afla pe un teren viran, între localitățile Nepos și Feldru”, a precizat Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul. Cadavrul a fost transportat la Secția Prosectură a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, relatează mesager24.ro. Cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 6 Poliție Rurală Năsăud. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel