Accident puternic cu şase maşini, pe A1, în Giurgiu. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Accident puternic cu şase maşini, pe A1, în Giurgiu. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital / Foto: Captură video youtube
Accident puternic cu şase maşini, pe A1, în Giurgiu. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital / Foto: Captură video youtube

Un bărbat a fost preluat de urgență de o unitate de terapie intensivă mobilă, după ce şase maşini au fost implicate într-un accident pe A1 în Giurgiu.

În urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A1 București-Pitești, în zona localității Ciorogârla, un bărbat de 37 de ani a fost transferat cu o unitate de terapie intensivă mobilă la un spital din București.

La accident au fost implicate două autoutilitare de transport de marfă și patru autoturisme.

 

Doar singură persoană a fost rănită în accident

 

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 14, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Ciorogârla, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme şi două autoutilitare de transport marfă.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM), o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Unul dintre şoferi, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost găsit blocat în maşină, fiind ajutat de pompieri să iasă în siguranţă. Acesta era conştient şi cooperant, fiind preluat de UTIM şi transportat la un spital din Capitală", a precizat ISU Giurgiu într-un comunicat de presă.

 

Mai multe ambulanțe și pompierii au venit la locul accidentului

 

Conform echipelor de salvare, ceilalți șase pasageri aflați în vehiculele implicate în accident nu au necesitat asistență medicală.

Echipele de pompieri au luat măsurile necesare pentru a preveni apariția unui incendiu, iar investigațiile au fost preluate de Poliție, conform Agerpres.

Sursa citată a mai precizat, că circulaţia rutieră a fost restricţionată pe banda doi a sensului către Capitală, desfăşurându-se pe prima bandă şi cea de urgenţă. De asemenea, la intrarea în București s-a format o coloană de mașini de aproape un kilometru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel