Accident Bulgaria. Dumitru Coarnă, semnal de alarmă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un autocar înmatriculat în România a fost implicat joi într-un accident, lângă Vidin, 11 români fiind răniţi uşor, potrivit primelor date transmise de MAE. Dumitru Coarnă a făcut o serie de declarații.

Joi, într-o intervenție telefonică la România TV, Dumitru Coarnă a făcut următoarele precizări: "Statistic, ca și cauze fundamentale, în mod generic vorbind, depășirea și viteza excesivă. Depășirea trebuie să fie permisă și posibilă. Iată ce se poate întâmpla. Slavă Domnului că nu avem decese, oameni răniți grav. Bine că oamenii sunt întregi și se vor întoarce sănătoși acasă. Aceste firme de transport să fie atente când fac angajări, să fie mult mai serioase în a încredința aceste mijloace de transport în comun. (...) Viteza trebuie să fie respectată. Nu trebuie să încercăm să demonstrăm că suntem altfel decât ceilalți participanți la trafic".

MAE, precizări

"Ambasada României la Sofia urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 7 iunie, în apropierea localităţii Vidin, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri", precizează MAE. Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia, identitatea şi situaţia persoanelor afectate.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel