Abia acum S-A AFLAT: Procurorii au mers în CIMITIR după ce au descoperit oasele din butoiul lui Dincă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

Procurorii au verificat un cimitir după ce au găsit oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. 

Anchetatorii au vrut să elimine astfel posibilitatea ca în butoi să fie oasele unor persoane decedate de ani de zile, iar Dincă şi complicii săi să fi înscenat distrugerea cadavrelor celor două fete pentru a orienta ancheta doar pe varianta unor crime, scrie libertatea.ro.

Zvonurile au apărut la scurt timp după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Luiza şi pe Alexandra. Mulţi vecini spuneau la începutul lunii august că Dinca obişnuia să meargă în cimitirul de la marginea Caracalului şi nu excludeau varainta ca acesta să fi luat oase chiar din mormântul părinţilor săi şi să le fi pus în butoi, potrivit Antena 3.

Suspiciunea a crescut după ce chiar sora lui Dincă a declarat că de Paşte, în aprilie, chiar după ce Luiza dispăruse, Gheorghe Dincă ar fi fost văzut în cimitir. De aceea, procurorii şi criminaliştii au fost încă din luna august acolo şi au verificat mormântul unde sunt cei doi părinţi ai lui Gherghe Dincă. Lespedea de deasupra mormântului nu părea dată la o parte. Însă se pare că au luat toate probele necesare de acolo şi această suspiciune ar fi înlăturat-o în acest moment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel