A părăsit școala fără să-și dea examenul final, dar câștigă acum 10.000 de lire sterline pe lună

Alexandra Curtache |
Data publicării:
A părăsit școala fără să-și dea examenul final, dar câștigă acum 10.000 de lire sterline pe lună / Foto: Unsplash
A părăsit școala fără să-și dea examenul final, dar câștigă acum 10.000 de lire sterline pe lună / Foto: Unsplash

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, a demonstrat că drumurile către succes nu sunt întotdeauna pavate cu diplome academice. Acesta a decis să părăsească școala fără niciun examen final dat și susține că acum câștigă până la 10.000 de lire sterline pe lună și conduce o mașină sport de invidiat.

În timpul școlii, Kurt a avut dificultăți și s-a simțit blocat într-un curs care, în cuvintele lui, era "pentru copii care nu ascultă". Cu toate acestea, în momentul în care și-a descoperit adevărata pasiune pentru zidit clădiri, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața sa.

Deși mulți ar fi ezitat să părăsească sistemul educațional la vârsta de 16 ani fără examenul final, Kurt a decis să-și urmeze pasiunea. După trei ani de practică, acesta a devenit liber profesionist și a împărtășit povestea sa pe platforme precum TikTok și Instagram, atrăgând atenția publicului larg.

 

Bărbatul câștigă mii de lire sterline din zidit

 

Potrivit declarațiilor lui Kurt, el câștigă în prezent aproximativ 800 de lire sterline pe zi, adăugând că primește o liră sterlină pentru fiecare cărămidă pusă. Cu toate acestea, susține că, de fapt, primește mai mult de 62 de penny pe cărămidă, o remunerație care, în contextul muncii sale, este considerată destul de generoasă.

"Când am început să lucrez ca zidar, m-am îndrăgostit de această meserie și m-am priceput din fire", a mărturisit Kurt conform Ladbible.

"Mi-am cumpărat prima casă la 19 ani - dacă ești dispus să muncești din greu și să faci ore de muncă, poți câștiga bani ridicol de mulți", spune el.

 

Deseori tânărul a fost judecat greșit de oameni pentru că s-a lăsat de școală

 

În ciuda stereotipurilor care asociază munca în construcții cu lipsa de inteligență, Kurt subliniază că acesta este un domeniu ce necesită abilități specifice și nu toți pot reuși în acest domeniu.

"Fiind zidar, oamenii nu se uită la tine ca și cum ai fi o persoană deșteaptă. Oamenii cred că este ușor și că suntem plătiți prea mult pentru ceea ce facem - dar este o abilitate și nu toată lumea o poate face", adaugă el.

Cu aceste câștiguri financiare, Kurt și-a îndeplinit visul de a-și cumpăra o casă la vârsta de 19 ani și conduce acum o mașină sport Audi evaluată la 30.000 de lire sterline. Cu privire la viitor, zidarul autodidact își propune să câștige suficient pentru a-și permite un Lamborghini și o a doua casă.

Povestea lui Kurt Malpass este un exemplu captivant despre cum pasiunea și munca asiduă pot să schimbe destinul cuiva, independent de calea tradițională a educației formale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel