A murit Peter Imre. Afaceristul român a pierdut lupta cu o boală nemiloasă la doar 60 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Peter Imre
Peter Imre

Vineri seară, Peter Imre s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu cancerul. Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti. 

Era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.  În 2010, omul de afaceri a numit fost director general la Adevărul Holding.

Peter Imre şi-a început cariera în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta, conform adevarul.ro. Din 1988 până în 1997, a lucrat pentru Phillip Morris, pe postul de consultant de marketing. Au urmat, apoi, cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.

Peter Imre a fost din 1998 până în 2009 directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria. 

A murit Peter Imre. Afaceristul român a pierdut lupta cu o boală nemiloasă la doar 60 de ani

 

În 2010, a fost numit director general la Adevărul Holding.

Marele public a început să-l cunoască pe Peter Imre după ce acesta a început o relație cu vedeta de la Pro Tv Corina Dănilă. Relația nu s-a finalizat cu o nuntă ci cu o despărțire. Iar după ceva timp, în iunie 2006, Peter Imre s-a căsătorit cu fiica lui Teodor Meleșcanu, medic stomatolog și cadru didactic al Facultății de Medicină Dentară. Împreună le-au fost nași de cununie lui Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu.

Viața să privată ascunde și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnosticat cu cancer și a aflat că fata pe care o iubea rămăsese gravidă, deși i se spusese că nu va avea copii.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie.

Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel