A murit Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube. Familia lui Culiță Sterp, devastată: "Nu s-a mai trezit. I-a cedat organismul"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
A murit Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube Nu s-a mai trezit. I-a cedat organismul
A murit Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube Nu s-a mai trezit. I-a cedat organismul

Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, după ce a intrat sub protecţia fraţilor Iancu şi Culiţă Sterp, a murit. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de Iancu Sterp, youtuber, luptător MMA şi fratele cântăreţului Culiţă Sterp.

"Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții, deoarece îi ridicasem casa lui Ion. El era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință . Cu durere în suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viață!  Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi, deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru", a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Citește și Părinții lui Ion Șmecherul, îndurerați la înmormântarea băiatului lor: „Numai părinte să nu fii și să îți pierzi copilul” - VIDEO

Ion Şmecherul a devenit vedetă pe YouTube, fiind urmărit de sute de mii de oameni, după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp. În urmă cu un an, fraţii Sterp i-au ridicat lui Ion Şmecherul o casă nouă, în care s-a şi mutat.

Cauza morţii în cazul lui Ion Şmecherul a fost dezvăluită de Culiţă Sterp, într-un comentariu la postarea de pe Facebook. Acesta  a explicat că băutura a fost cauza pentru care Ion Şmecherul şi-a pierdut viaţa.

"Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El de o luna de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!", a comentat Culiţă Sterp pe Facebook.

Vestea morţii lui Ion Şmecherul s-a propagat pe reţelele sociale, postările fraţilor Iancu şi Culiţă Sterp fiind distribuite de mii de persoane. 

 

Povestea tristă a lui Ion Șmecherul

 

Ion Șmecherul a fost un simplu cioban din Miercurea Sibiului, care se confrunta cu sărăcia. Deși traversa o perioadă întunecată, acesta i-a încântat pe membrii familiei Sterp cu amuzamentul și optimismul său. Datorită umorului și modestiei, Ion Șmecherul a devenit celebru pe internet. Acesta a intrat în atenția publicului din România și a atras repede simpatia oamenilor prin intermediul videoclipurilor amuzante cu el, postate pe YouTube.

Ion Şmecherul a devenit cunoscut pe YouTube, fiind urmărit de un număr impresionant de oameni, după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

 

 

@dumycmr

##fyp##odihnesteteinpace???????????????? ##ionsmecheru##????????????

♬ sunet original - Dumy Cmr4

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel