Criminalul educatoarei românce UCISE, CAPTURAT

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român, infectat cu SARS CoV-2, s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit domiciliul
Un român, infectat cu SARS CoV-2, s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit domiciliul

Poliția Capitalei a informat că presupusul autor al oribilei crime care a avut loc în sectorul 2 al Capitalei a fost prins.

”Cu privire la principalul suspect în cazul infracțiunii de omor comisă la data de 12 august 2021, facem precizarea că acesta a fost depistat, urmând a fi condus la audieri”, a anunțat în urmă cu scurt timp Poliția Capitalei.

2. -imagine fara descriere- (criminal-educatoare-bucuresti-prins-722381.jpg)

La data de 12 august a.c., în jurul orei 14:00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. 

Cercetările au fost preluate  de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, iar cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane.

În cauză cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Reamintim că femeia, de profesie educatoare, în vârstă de 48 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață. Suspectul principal este soţul, Faur Valentin Nicuşor (foto), cu care se afla în proces de divorţ și obținuse față de acesta ordin de restricție. 

Citește și: Ea este educatoarea româncă, găsită înjunghiată în inimă, pe pat. Presupusul criminalul este taximetrist și căutat de patru zile de Poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel