A fost prins cu o BOMBĂ artizanală în mașină. Bucureșteanul a spus că face "un experiment"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un dispozitiv aparent exploziv, confecționat artizanal cu praf folosit la petarde, a fost găsit joi de către polițiști în mașina unui bărbat, pe Splaiul Independenței din Capitală, anunță Poliția Capitalei. Bărbatul le-a spus agenților că, pe fondul unei depresii, a vrut să facă "un experiment". 

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că joi dimineață, în jurul orei 03.30, niște polițiști din cadrul Secției 20 au observat un tânăr care prezenta un comportament suspect, l-au legitimat și au verificat și interiorul mașinii cu care se afla, unde au găsit un obiect suspect și care părea a fi confecționat artizanal.

Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri, iar autoturismul în cauză, precum și obiectul care a ridicat suspiciuni au fost ridicate în vederea cercetării.

Bărbatul a susținut că, pe fondul unei depresii, a dorit să facă un experiment, așa cum a văzut într-un documentar, folosind praf utilizat la confecționarea petardelor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienței și a compoziției substanței în cauză, precum și a veridicității celor prezentate de cel în cauză, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel