A făcut să PLÂNGĂ pe toată lumea. Cristina Țopescu, mesaj EMOȚIONAT

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Emma Neagu, o tânără de 16 ani, născută la Toronto, Canada, a rămas fara un picior în urmă cu câțiva ani, dar nu a renunțat la visul său. A dansat impecabil pe scena de la Românii au talent. Jurnalista Cristina Țopescu a vorbit despre acest subiect. 

”Sunt inca prea multi care stramba din nas la talent show uri. Sunt prea intelectuali si prea inteligenti ca sa creada in tot felul de "facaturi" tv. Eu, cand am timp, ma uit cu bucurie la Vocea sau la Romanii au talent, la X Factor si la altele. Sunt atatia oameni minunati, mai tineri sau mai putin tineri, mai frumosi fizic sau mai putin, de ce ar avea asta vreo relevanta de orice fel, ma intreb. Miracolele de care sunt in stare atatia oameni, povestile lor, curajul si demnitatea sau pur si simplu inocenta lor sunt lectii de viata pentru noi toti. Sa ti curga o lacrima, sa te bucuri pentru altii, sa simti ca esti cu tot sufletul alaturi de oameni pe care nu i cunosti, asta ne face sa nu ne pierdem chiar de tot capacitatea de a iubi oamenii, de a simti compasiune, solidaritate, admiratie.

Acum in reluare, tocmai am vazut o pe fetita care, cu un cancer osos, cu o proteza in loc de un picior, face gimnastica si vine la Romanii au talent. E o romanca de a noastra care traieste in Canada. Dar putea fi de oriunde! Sunt multe lucruri frumoase pe fb, sunt si multe incarcate de ura, invidii si tot felul de otravuri. E pacat, oameni buni, sa nu incercam sa fim mai buni unii cu altii, mai toleranti si mai decenti, chiar cand suntem in dezacord. Luptele noastre e bine ca exista, dar nu ura e combustibilul unei lupte fair, oricat de grea ar fi ea si oricat de neaparat de dus. E pacat, viata noastra ar fi mult mai curata, daca ne am spala de toate resentimentele. Sa încercam, ce ziceți?”, a fost mesajul Cristinei Țopescu. 

Iată momentul:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel