A câștigat la loto la 84 de ani. Vrea să își aducă ACASĂ nepoții plecați la MUNCĂ în străinătate

Narcis Popa |
Data publicării:

Bătrâna de 84 de ani care a câștigat la loto peste 300 000 de euro în acest weekend s-a prezentat la sediul Loteriri Române pentru a-și revendica premiul. Ea spune că va folosi banii pentru a-și aduce în România nepoții plecați la muncă în străinătate. știgat la LOTO. Vrea să dea BANII nepoților pentr

Posesoarea biletului norocos este din Târgu Jiu, are 84 de ani și, de câțiva ani, joacă constant la Loto 6/49, cu speranța că va câștiga și că, în felul acesta, își va putea ajuta nepoții plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă.

Ea a mărturisit că este convinsă că "Dumnezeu o iubește" pentru că această mare dorință i s-a împlinit. A aflat că este câștigatoare urmărind, în direct, emisiunea "Lozul cel Mare" de duminică, 15 aprilie.

Numerele au fost alese la întâmplare, așa cum i-au venit în minte. Ea a spus totodată că obișnuiește să joace mereu o singură variantă simplă.

Chiar dacă a câștigat premiul cel mare, câștigătoarea ne-a mărturisit că va continua să joace la loto, că are convingerea că "Cine nu joacă, nu câștigă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel