71 de români, blocați în Mexic pe nave de croazieră: „Am făcut ceva rău pentru a fi tratați astfel?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

71 de români blocați în orașul mexican Puerto Vallarta cer ajutorul autorităților de la București pentru a fi repatriați. Ei spun că nu sunt infectați cu coronavirus, fiind izolați de la 1 martie.

Ei fac parte din echipajele mai multor nave de croazieră. 

Cei peste 70 de români sunt muncitori din echipajele a trei vase de croazieră: Seabourn și MS Koningsdam. Ionuț Vîlsan este unul dintre ceste peste 1.200 de angajați din toată lumea și a făcut un apel la autorități pentru a putea ajunge acasă.

„Sunt unul dintre membrii echipajului de pe Seabourn, ne aflăm pe mare de la 1 martie. De atunci nu am pășit pe uscat și nu am avut contact cu alți oameni. Nu avem cazuri de coronavirus la bord. De ce e atât de dificil să fim repatriați? Suntem 71 de români alături de alți 1.200 de oameni din toată lumea”, spune Vilsan Cristian Ionut, pe pagina de Facebook.

„CINEVA NE AUDE? Trebuie să fie mai mulți oameni care sar peste vapor si mor sau să intre în greva foamei? Toți marinari am făcut ceva rău pentru a fi tratați astfel, pentru a nu putea să mergem acasă la familiile noastre? Nu cerem decât să fie trimisi acasă nimic mai mult. La sfârșit aș dori să le mulțumesc mult companiilor noastre care încearcă tot posibilul să ne repatrieze și că au grijă de noi atât de bine #Seabourn, #hollandamericaline, #CarnivalCorporation.

Vă rog pe toți să distribuiti acest mesaj, poate cineva ne va auzi“, scrie Ionuț pe pagina lui de Facebook.

El mai spune că nu e nevoie ca oamenii să sară peste bord sau să intre în greva foamei. „Vrem doar să ne întoarcem acasă”, mai spune bărbatul, informează Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel