11 septembrie. 20 de ani de la atacurile din SUA: Biden, Obama şi Bush, la comemorare, Trump la box

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

20 de ani de la atacurile din 11 septembrie. Biden, Obama şi Bush, împreună la comemorare, Trump merge la un meci de box.

La cea de-a 20-a comemorare a atacurilor de la 11 septembrie, preşedintele american Joe Biden va vizita cele trei locuri ale tragediei. Se va duce la Ground Zero din Manhattan, la Turnurile Gemene, la Pentagon şi la Shanksville din Pennsylvania, unde s-a prăbuşit unul dintre avioanele folosite de al-Qaeda pentru a lovi SUA, United Airlines 93.

Deturnarea zborului de către terorişti a fost împiedicată de pasageri, ceea ce probabil a împiedicat prăbuşirea asupra ţintei, Washington. Prin urmare, acei pasageri, probabil, au salvat viaţa lui Biden însuşi, precum şi a altor sute de oameni care se aflau în Congres, Casa Albă şi alte locuri din capitală.

Predecesorii săi, George W. Bush şi Barack Obama, vor participa, de asemenea, la comemorările care au loc în timpul pandemiei şi după preluarea puterii în Afganistan de către talibani, în urma retragerii trupelor americane. Vor fi toţi preşedinţii epocii de după 11 septembrie, cu excepţia lui Donald Trump.

Republicanul va fi angajat într-o ocupaţie complet diferită, departe de memorialele sau adunările familiilor celor aproape 3.000 de victime. Va fi în Florida, comentator live al unui meci de box difuzat şi prin streaming, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel