10 idei de cadouri pentru mama de ziua ei de naștere

Editor Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ce îi putem oferi unei mame, persoanei dragi care ne-a dat viață? Puține mame ne vor spune ce vor cu adevărat, ele se mulțumesc cu orice atenție. Depinde de noi să facem alegerea corectă și să-i fim alături cu un gând sau un gest frumos care să o bucure.

Dar dintre multele idei de cadouri pentru mama, care sunt cele mai interesante? Astăzi încercăm să descoperim tocmai asta. Am selectat cu atenție dintre sutele de idei existente pe cele care o vor face să se simtă și mai specială.

Un Smartbox - vacanțe personalizate

 

Un mare clasic printre ideile de cadouri pentru mama, atât pentru zile de naștere, cât și pentru aniversări. Fiecare cutie cadou conține un ghid de hârtie și un voucher cadou care îi permite destinatarului să rezerve cea mai plăcută experiență: fie că este vorba de o vacanță, o wellness spa sau o simplă activitate în aer liber. Cu siguranță mama nu va refuza o asemenea ocazie!

Aparat de masaj pentru picioare

 

Masajul picioarelor este una dintre cele mai populare tehnici de relaxare, fiind capabil să scadă stresul și anxietatea, să scadă tensiunea arterială, să stimuleze circulația sângelui și să ajute la scurgerea excesului de lichide. De aceea este o idee de cadou deosebit de populară și apreciată pentru mămici: o poate relaxa chiar și pe cea mai stresată mămică!

Set beauty routine anti-îmbătrânire

 

Un sortiment de produse de frumusețe organice de calitate absolută o va bucura nespus. Un set de remedii pentru îngrijire zilnică ce  conține: un ser de față + o cremă hidratantă cu acid hialuronic, un gel de aloe vera, un ulei de față de argan și poate un ser antirid cu vitamina C, A și E, va fi, fără îndoială, un cadou cu adevărat util. Accesând site-ul magazinului Makeup, vei putea alege cadouri pentru mama din varietatea de produse existente.

Pernă ortopedică cervicală

 

O pernă pentru gât de calitate, structurată să urmeze curbele naturale ale corpului și să susțină capul și gâtul pentru un confort maxim, va fi cu siguranță apreciată. Un cadou cu adevărat util după o zi de muncă istovitoare.

Robot aspirator

 

Un aspirator robot poate salva o viață! O parte din greutatea de pe umerii mamei o ia aspiratorul inteligent, care are o aspirație puternică pentru a ridica toate resturile de pe podea și o programare controlată de o aplicație. Nu poate fi decât un cadou apreciat... și mult exploatat!

Covoraș masaj presopunctură

 

Un masaj pe acest covoraș special calmează durerea și relaxează. Vârfurile mici din plastic simulează presopunctura, distribuind greutatea pe puncte uniform, eliminând o senzație de căldură care scoate tensiunea musculară și disconfortul. Presopunctura este o terapie chineză antică practicată de profesioniștii din domeniul sănătății din întreaga lume și este deosebit de potrivită pentru cei care suferă de dureri de spate și articulații. Un cadou diferit pentru mama decât de obicei, care ar putea fi foarte util!

O carte

 

Cititul îi face pe oameni mai empatici, conform științei. Nu numai atât, oamenii care citesc trăiesc mai mult. Pe scurt, o carte bună este unul din cele mai potrivite cadouri pentru mamă... care îi va prelungi viața! Și, deși acest lucru nu pare chiar adevărat, totuși cititorii de cărți sunt mai predispuși să fie mai puțin deprimați, așa că oferirea unei cărți mamei o va liniști sufletește cu siguranță.

Lumânări parfumate

 

O nouă idee de a o fascina pe mama sunt lumânările parfumate, adevărate elixire de relaxare pentru mamele iubitoare de frumos și estetică. Sunt în seturi mari sau în câte un exemplar cu mirosuri diverse, de la vanilie la nucă de cocos, de la cireșe la trandafir. Aromele sunt cu adevărat sublime. Sunt lumânări care ard timp de 150 de ore - timp pe care mama ta îl poate petrece bucurându-se de momente cu adevărat relaxante!

Un parfum

 

Puternic sau delicat, strălucitor, seducător sau discret - fiecare femeie are propriul parfum. Dacă vrem să facem un cadou, parfumul este un clasic atemporal. Desigur, alegerea este foarte largă, dar, de obicei, cele fructate sunt arome care sunt bune pentru orice vârstă și orice ocazie. Un parfum bun este un cadou apreciat de fiecare femeie, așa că rămâne unul din top cadouri pentru mama pentru a nu greși.

Ochelari de soare

 

Ochelarii de soare sunt esențiali pentru primăvară și vară și un cadou perfect pentru mamă. Există o mare varietate de mărci celebre. Bineînțeles că acest accesoriu trebuie ales conform gusturilor ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel