10 august. Se anunță un ANTI-PROTEST. Cine vine să strige împotriva lui Șoroș

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Protest 10 august 2019. Partidul Neamul Românesc, care a anunţat că vrea să îl propună pe fostul deputat PSD Ninel Peia pentru cursa prezidenţială, a lansat şi o invitaţie la un "anti protest" pe 10 august.

"Pe data de 10 ale lunii august, anul curent, diaspora face o demonstrație care se vrea mult mai mare decît cea de anul trecut. Este și prima noastră acțiune, să ne "alăturăm" lor. Luptăm oricum împotriva aceluiași sistem, avem multe dorințe comune și este timpul să ne strigăm și noi dorința noastră cea mai mare.

Anti-protest 10 august cu pancarte anti Soros

 

Organizatorii și sponsorii lor, or să se bucure nespus să vadă că în sfîrșit strigă cineva ceva împotriva lui Soros. O sa fie bine pentru toată lumea, o să vină sigur televiziunea, care altfel nu ar veni doar pentru noi. Aprobarea e luată de ei, noi trebuie doar să ne facem prezența, toți cu același mesaj pe pancarte: Fără Soros ! Și solidarizăm frumos și civilizat cu diaspora. Precis sunt mulți în diaspora care gîndesc ca noi și sper din tot sufletul să fie cît mai mulți cu același mesaj antisorosist", se arată pe pagina Partidului Neamul Românesc.

"Nu aduceți copii, nu veniți dacă suferiți de ceva grav și nu reproșați nimic jandarmeriei, mergem în Piața Victoriei 10 august 2019 ora 15, ne strîngem într-un loc liber de sorosisti", au mai scris cei de la Partidul Neamul Românesc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel