10 august. Raed Arafat îl contrazice pe Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat, vineri, la Parchetul General, că a fost prezent la MAI în cadrul componentei specifice din centrul de comandă în perioada protestului din 10 august şi a arătat că nu a avut informaţii privind existenţa vreunei tentative de lovitură de stat.

Întrebat dacă a avut atunci informaţii privind existenţa unei tentative de lovitură de stat, Arafat a răspuns: "Nu s-a discutat aşa ceva atunci sau ce a fost atunci, nici vorbă şi nici chiar nu se ştia că va apărea situaţia care va apărea".

"Centrul de comandă este pe componente şi da, este un centru integrat, depinde de situaţie. Deci, eu am fost în minister şi am fost în componentă pe situaţie de urgenţă, împreună cu inspectorul şef pentru situaţii de urgenţă Bucureşti şi cu colegii de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, care, unii dintre ei, au acolo locuri de muncă 24 din 24. E un centru activ tot timpul, doar că am ridicat nivelul de activare al lui, fiind suplimentat, având în vedere un miting care era anunţat cu un număr foarte mare de oameni", a adăugat secretarul de stat.

El a precizat că s-a prezentat la Parchetul General în calitate de martor, prilej cu care a lămurit "unele speculaţii" lansate în spaţiul public, unele referitoare la pacientul care a decedat după proteste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel