Sorina Pintea: Trimiterea "pacienților sub acoperire" în spitale a început de trei săptămâni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a declarat că trimitetea  unui "pacient acoperit" în spitale este o parte a strategiei anticorupție pe care Ministerul Sănătății trebuie să o aplice până în 2020.


"Nu este o idee a mea, este o parte a strategiei pe care Ministerul Sănătătii trebuie să o implementeze până în 2020 - povestea cu pacientul misterios. Deja am început să facem aceste verificari și am câteva exemple negative, și nu mă refer doar la medici. (...) In acest moment, o persoană a părăsit spitalul. (...) Este o parte a strategiei anticorupție pe care trebuie să o aplicam, iar în momentul în care gradul de satisfacție al pacientului scade, până la urmă trebuie să luăm cu toții niște măsuri și trebuie să ne ridicăm și noi semne de întrebare. (...)

Pentru unii care nu respectă niște reguli nu trebuie să sufere toți care lucrează în sistemul medical. Până la urmă trebuie să învățam că există niște reguli si trebuie sa le respectam", a declarat Sorina Pintea la România TV.

Trimiterea "pacienților sub acoperire" în spitale a început de trei săptămâni, a mai spus Pintea, până acum având loc cinci astfel de acțiuni.

[citeste si]
.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel