Ce a răspuns Dăncilă când fost întrebată de greșelile de exprimare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a avut un program încărcat astăzi. După ce a votat dis de dimineață, premierul a plecat la Focşani unde a participat la Festivalul Vinului. Acolo a fost nevoită să facă față unor întrebări incomode.

Prim ministru a trebuit să explice de ce atunci când a fost europarlamentar a votat în favoarea căsătoriile între persoane de acelaşi sex, iar astăzi este cu familia tradițională

Viorica Dăncilă a dat un răspuns din carenu se înțelege mare lucru sau arată că nu a înțele ce a votat la momentul respectiv. „Acolo se stipula faptul că îndemnăm instituţiile să se gândească legat de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex”, a spus Dăncilă.

Dar cea mai dificilă întrebare a fost cea legată de greșelile de exprimare pe care le face constant, Spre surprinderea jurnaliștilor, prim ministrul a lăsat să se înțeleagă că este vânată, nu că n-ar cunoaște limba română.

Reporter: Dumneavoastră cum vă simţiţi ştiind că aproape la fiecare ieşire publică faceţi cel puţin o gafă în limba română?.

V. Dăncila: Credeţi-mă, ştiu că acest lucru îl vânaţi, dar e o zi atât de frumoasă.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel