Coldea, după opt ore de audiere: O să revin cu informații/ Manda: Coldea a spus că nu a pus umărul la înființarea unui partid politic

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, a fost audiat, marţi, la Parlament, de Comisia de Control SRI, mai bine de opt ore. Audierea trebuia să aibă loc săptămâna trecută, însă președintele comisiei i-a propus să amâne după ce l-a auzit că este puțin răcit.

Șeful Comisiei de Control, Claudiu Manda, s-a încurcat în explicații, lăsând impresia că nu s-a dorit audirea lui Coldea înaintea Congresului PSD.

Florian Coldea a declarat după audiere că se poate referi doar la statul vertical, făcând referire la statul paralel despre care se vorbește în rândul opiniei publice.

Coldea a atras atenția asupra adevăratei vânătoare de vrăjitoare, și a promis că va reveni cu amânunte despre subiectele care intereseaza opinia publică, dar că va reveni și la Comisiei pentru o a doua rundă de audieri.

Claudiu Manda a declarat, la rându său, că s-a discutat despre mandatele de securitate națională, despre relația SRI cu parridele politicie și guvernul, depre relația lui Coldea și a SRI cu Alina Bica.

Manda spune că a înțeles ce înseamnă mandatele de securitate națională și că Coldea a confirmat că au exitat mandate și pentru vulnerabilități de corupție. Coldea a spus că nu-și aduce amintedespre mandatele de siguranță pentru presă. A mai spus că:

- Unii jurnaliștii ne cultivau cu multă insistență

- nu a pus umărul la înființarea unui partid politic

- despre Alina Bica a detaliat unele aspecte

- a confirmat că a fost o discuție cu președintele României de la aceea perioadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel