Călin Georgescu spune de ce a tăcut în această perioadă: "Sclavii își cer libertatea" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Călin Georgescu a transmis un mesaj cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale. Fostul candidat la prezidențiale spune că a tăcut pentru că "tăcerea e necesară uneori". 

Iată o parte din mesajul transmis de Călin Georgescu: 

„Dragii mei, tăcerea, așa cum știți, este plină de cuvinte care mocnesc în suflet și în gânduri. Dar tăcerea este, uneori, necesară. Am tăcut pentru că am vrut să ascult și pentru că, mai presus de orice, am vrut să vă ascult.

Dar, în loc să vă aud pe voi, am auzit din nou doar zgomotul celor care răgnesc spre noi. Se aud doar strigătele nesăbuite ale acelorași indivizi, autointitulați elite, care ne amenință, ne dau ordine și ne condiționează viața, gândindu-se în continuare doar la bunăstarea vieții lor. Ei vor o viață bună pentru ei, pentru ai lor, dar nu vor o viață bună și pentru restul. Nu ne vor egali. Nu au nevoie de egali.

De fapt, totul este inegal în aceste momente. Dacă ar exista echilibru, atunci ciocoii nu și-ar mai permite să ne dea ordine de pe tronul lor fals și profund nemeritat. Pare că vremurile în care trăim, sub controlul diabolic al pseudoelitelor, ne-au rupt din suflet bucățile care ne țineau uniți și care îi dădeau tăria de a înfrunta orice provocare.

Tocmai de aceea, în aceste vremuri de cernere, avem obligația de a ne deschide ochii cu atenție, de a distinge între adevăr și falsitate, între bine și rău. Stăpânii sunt speriați acum, pentru că sclavii își cer libertatea de mai bine de opt luni. Pleava cere drepturi, cere normalitate, cere respect.

Și atunci, ce face sistemul viclean? Fiecare cerere de normalitate este înăbușită prin cenzură, prin abuzuri, prin manipulare, prin falsuri, dezinformare, amenințare, intimidare și, uneori, prin forță. Cei care nu sunt de acord cu sistemul sunt numiți extremiști și pleava societății.

Dar extremiștii nu vorbesc despre pace, despre iubire și despre Dumnezeu. Așa că întrebarea pertinentă este: cine și ce sunteți voi, cei care ne numiți așa? Pentru că pare că, de fiecare dată când pronunțăm aceste cuvinte - pace, iubire, Dumnezeu - asistăm la exorcizarea voastră.

Revin la voi, dragii mei, și vă spun ceea ce bunul vostru simț deja v-a semnalizat: în aceste momente trăim o adevărată încercare a credinței. În aceste zile, puternici sunt cei care rămân drepți precum stejarul.

El stă neclintit în fața furtunii care se abate și știe că trebuie să reziste. Pentru că furtunile trec. Și astfel, el devine, timp de veacuri, demn și încrezător în propriile rădăcini. Așa este și neamul nostru - puternic precum stejarul. Pentru că neamul și stejarul au aceleași rădăcini sacre.

Ele ne țin legați pentru totdeauna de pământul pe care îl slujim - singurul care merită slujit. Nu oamenii trebuie slujiți, ci pământul nostru sfânt.

Să dovedim, în zilele care vin, că suntem puternici, uniți și că suntem stăpânii propriului nostru destin.

Nu ne vom pierde sufletele. Nu ne vom pierde țara. Ne știm rădăcinile, ne cunoaștem puterea. Suntem urmașii celor demni, care au luptat în fața nedreptăților. Suntem și urmașii celor credincioși, care au biruit, chiar dacă lupta nu a fost nici ușoară, nici dreaptă.

Înțelept este ca noi să fim drepți și statornici. Adevărul a fost dintotdeauna viu. Și El a înviat poporul nostru," a transmis Georgescu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

pixel