Victor Ponta a plecat din emisiune de la Realitatea PLUS. Laurenţiu Botin: "S-a întors pe călcâie şi a PLECAT"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Şeful Pro România, Victor Ponta, a renunţat  să apară în emisiunea "100%", moderată de jurnalistul Realitatea TV, Laurenţiu Botin, chiar după ce a intrat în studio. Se pare că politicianul a luat decizia chiar în momentul în care a aflat cine moderează emisiunea, supărat pe nişte remarci făcute în trecut de jurnalist în contextul tragediei de la Colectiv, deşi de ieri a anunţat că vine în platoul Realitatea PLUS.

"Vreau să vă spun un lucru. În urmă cu şapte minute, invitatul meu Victor Viorel Ponta, fost premier al României, a intrat în studioul Realitatea PLUS, s-a uitat la mine lung şi m-a întrebat: 'Noi facem emisiunea?' şi am zis 'da'. - 'Tu, care ai spus că eu am omorât oameni la Colectiv?'. Am zis 'da, cu mine'. S-a întors pe călcâie şi a plecat. Mare om, mare caracter!

Domnul Ponta, cel cu care aş fi vrut să stau de vorbă astăzi, are locul liber în continuare aici, lângă mine. Ideea este în felul următor: că despre domnul Ponta s-au spus multe de-a lungul timpului dar nu s-a spus niciodată că este fricos.

S-a spus că nu prea respectă ceea ce promite, că nu prea ajunge la timp la întâlniri, că una zice şi alta face. Am zis întotdeauna: guri rele. Dar că este fricos, niciodată.

Eu nu mănânc oameni dar sunt un moderator atipic, nu prea mângâi pe cap invitaţii. Chiar îmi propusesem să îi las spaţiul necesar să ne explice multe lucruri. Domnia sa ar fi trebuit să răspundă la multe întrebări că, nu e aşa? Este un lider politic care rupe cămaşa de pe el, la figurat, în Parlamentul României, care face şi desface guverne, care face şi desface alianţe, care vrea să fie preşedinte în 2024, este un om cu bune şi cu rele.

Dar acum, suma relelor a crescut, nu pentru că nu a vrut să facă emisiune, ci pentru că a jucat un joc. Jocul se numeşte: 'Dar vai, cu tine fac emisiune?'.

Ştia foarte bine unde vine, şi-a pus şi pe pagina de Facebook că vine la Realitatea PLUS. (...) Cred că a făcut asta intenţionat", a declarat jurnalistul Laurenţiu Botin, în deschiderea emisiunii sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel